Systemisch werk en opstellingen

Wat is systemisch werken?

Systemisch werken is een krachtige methode die zich richt op de verborgen dynamieken en patronen binnen systemen, zoals families, organisaties en andere groepen. Deze aanpak biedt inzicht in de onderliggende structuren en relaties, waardoor verstoringen en blokkades zichtbaar kunnen worden gemaakt en opgelost.

Wat zijn tafel- en grondopstellingen?

Tafel- en grondopstellingen zijn vormen van systemisch werken waarbij de dynamiek van een systeem inzichtelijk wordt gemaakt door middel van representaties, zoals blokjes, poppetjes en/of kaarten. Bij mijn praktijk worden deze opstellingen gebruikt om samen met jou te kijken naar verschillende aspecten van je leven, zoals familie, werk of persoonlijke vraagstukken.

Hoe werkt het?

Tijdens een 1-op-1 sessie aan mijn keukentafel gaan we samen aan de slag met jouw vraagstuk of situatie. Door middel van de opstellingen brengen we de verschillende elementen van jouw systeem in kaart en onderzoeken we de onderliggende dynamieken. Dit leidt vaak tot verrassende en verhelderende inzichten, die je kunnen helpen om stappen te zetten richting oplossingen en verandering.

Wat kost het?

Een 1-op-1 afspraak voor systemische coaching met opstellingen duurt 1.5 tot maximaal 2 uur en kost €60,-.
Daarnaast bied ik op van tevoren geplande dagen ook kortere sessies van maximaal 50 minuten aan voor €30,- .

Ben je klaar om diepgaand en verhelderend inzicht te krijgen in jouw systeem en de dynamieken die daar spelen? Neem dan contact op om een afspraak te maken en samen aan de slag te gaan!

Scroll naar boven