Massage

Aangeraakt worden heeft voor jong en oud, ziek of gezond een rustgevende en heilzame werking. Massage geeft vertrouwen, innerlijke rust en troost waardoor er weer verbinding ontstaat met zichzelf en de ander. Verdriet en sterkte emoties versterken zichtbaar. De ademhaling gaat gelijkmatiger en het gezicht straalt. Door de innerlijke rust worden ongemakken draaglijker en ontstaat er een gevoel van tevreden- en veiligheid.

Shantalla massage is oorspronkelijk een vorm van totale lichaamsmassage voor baby’s die in India gebruikt wordt tijdens de dagelijkse verzorging.
Shantalla massage is een liefdevolle ontspanningsmassage.
Het is een (eenvoudige) massage die uitgaat van een respectvolle benadering. Het gaat om een ritmische massagevorm over de kleding heen, zittend op een stoel of liggend op de massagetafel.

De langzame bewegingen brengen rust en ontspanning en beïnvloeden daardoor de zintuigen en het zenuwstelsel en ook de stemming. Het helpt prikkelgevoeligheid te verminderen waardoor stress afneemt.

Shantalla massage is zeer geschikt en goed toepasbaar op volwassenen en kinderen die het moeilijk vinden zich open te stellen en te praten, of die last hebben met prikkelregulatie. Ook word het veel toegepast op volwassenen en kinderen met een verstandelijke- of meervoudige beperking. En word het veel gegeven bij bijv. dementie.

De massages vinden plaats in de praktijk of op locatie.
Informeer naar de mogelijkheden.

Tevens word er hand en stoelmassage gegeven, kijk hier voor meer informatie.

Scroll naar boven