Access Bars®


Hoe gaaf is dit, dacht ik, dat ik kennis maakte met Access Consciousness®, maar het bleek nog gaver dan dat!
Alle Access Consciousness® behandelingen en tools bleken prettig veilig en zacht met mooie en doeltreffende resultaten.
Access Bars® is sinds 2016 mijn favoriet, lees verder waarom 

Access Bars®

Access Bars® een (energetische) hoofdmassage heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals:

~ Burn-out
~ Bore-out
~ Omdenken
~ Keuzes maken
~ Slaap
~ Ontspanning
~ Creativiteit
~ Gezondheid
~ Gewicht
~ Verlangens
~ Stress
~ Seksualiteit
~ Relaties
~ Angst
~ Depressie
~ Geld
~ en zo veel meer…..

Denk eens aan wat de Access Bars® allemaal voor rust en ruimte zou opleveren voor jou, je gezin, je werk, toekomst. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor de student en kinderen met of zonder een diagnose of rugzak. Een (energetische) hoofdmassage voor iedereen die echt wil ontspannen, een leeg hoofd wil, die verbinding wil tussen hoofd en lichaam, die in zijn kracht wil komen te staan en die keuzes wil maken die passend zijn voor dat moment.

Wat is Access Bars® nou eigenlijk?

Er zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Access Bars® sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars® zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Tijdens de behandeling neem je in je gewone kleding plaats op een luxe stoel of massage tafel en krijgt daar indien gewenst een lekker dekentje en/of kussentje. De behandeling bestaat uit zachte aanrakingen eenmaal op handen en voeten en de rest op het hoofd. Tijdens de behandeling kan van alles besproken worden of het nu over de behandeling gaat of niet. Er kan ook in stilte genoten worden van de behandeling, de keus ligt altijd bij de ontvanger. Voordat we beginnen, nemen we alles ook nog even door.

Ik geef deze hele fijne en veilige Access Bars® behandelingen bij “Individueel IN Balans” en op locatie, neem gerust contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden.

Scroll naar boven