Frequentie therapie

Alles in het lichaam heeft zijn eigen trilling of frequentie. De geurfrequenties en de frequentieprogramma’s van Healy helpen het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Vergelijk het met je radio. Wanneer je radio niet goed is afgestemd, stoort hij. Zo is het met je lichaam ook.

Voor de geurfrequenties is gekozen voor de producten van Groene Linde. Deze oliën en sprays zijn zuiver en makkelijk in gebruik met positief resultaat. In de praktijk kan gemeten/gekeken worden naar welke geurfrequentie de behoefte het grootst is. Denk aan thema’s van energie, burn-out, aarde, slapen, bescherming en meer.

Tevens zijn behandelingen met de Healy mogelijk.

Healy is een gecertificeerd medisch product waarvan de volgende behandelingen officieel zijn erkend: de behandeling van chronische pijnfibromyalgie, skeletpijn, migraine, psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.
Ik zet de Healy ook in bij tal van andere aandoeningen maar deze toepassingen worden echter (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde. Denk aan een ondersteuning bij meer rust, balans, concentratie, zelfvertrouwen, conditie, hormonen en leeftijdsgebonden ongemakken en meer. Dit doe ik zowel bij mijn cliënten als privé, binnen mijn gezin is de Healy niet meer weg te denken.

Bij Individueel IN Balans wordt er met de Resonance gewerkt, dit betekent dat er toegang is tot alle frequentieprogramma. Daarnaast kan er een aura foto en analyse gemaakt worden waarmee het energieniveau op alle programma punten gemeten wordt op de grootste behoefte. Daarnaast kunnen optimalisatiefrequenties worden doorgegeven zonder elektroden. Waardoor er geen contra indicaties zijn voor de behandeling. De foto en de analyse krijgt u per mail opgestuurd.

Voor de toepassingen van de Healy Resonance, zonder elektroden zijn geen contra-indicaties.

Voor gebruik van de Healy met elektroden zijn er wel contra-indicaties zoals: zwangerschap, epilepsie, hartklachten, pacemakers en andere elektronische implantaten, bloeding en risico op bloeding of embolie, metalen voorwerpen/implantaten in het te behandelen gebied, niet op delen van de huid die behandeld zijn met radiotherapie, die overgevoelig zijn, of bij koorts te gebruiken.

Raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

Bij Individueel IN Balans kan alleen een behandeling met de Healy plaats vinden maar ook in combinatie met een van de andere methode’s binnen de IN Balans sessies. Tevens is er een Healy aanwezig voor de verhuur. Bel voor het maken van een afspraak.

Scroll naar boven