Ontdek de Magie van Familieopstellingen en Systemisch werk bij Individueel IN Balans

Ontdek de Magie van Familieopstellingen en Systemisch werk bij Individueel IN Balans

In de dynamische wereld van persoonlijke ontwikkeling en welzijn, komt er een unieke benadering naar voren die diepgaande inzichten biedt: Familieopstellingen en Systemisch Werk. Ik omarm deze krachtige methode om naar systemen en situaties te kijken, en wil deze verwondering en de inzichten daaruit vandaan graag aan jullie faciliteren. 

Wat zijn Familieopstellingen?

Familieopstellingen is een vorm van systemisch werken waarbij deelnemers fysiek of symbolisch posities innemen die corresponderen met personen of dingen uit hun familie of andere relevante systemen. Het doel is om onbewuste dynamieken en verstrikkingen binnen het systeem zichtbaar te maken. Deze methode biedt een frisse en verhelderende blik op onderliggende patronen en relaties.

Systemisch Werken: De Magie van Patronen Ontdekken

Systemisch werken gaat diep en geeft veel inzichten. Het is een benadering waarbij men leert kijken naar de diepere structuren en onzichtbare verbindingen in een systeem. Het kan worden toegepast op (familie)relaties, maar ook op organisaties of andere sociale structuren, wensen en situaties. De magie zit in het ontrafelen van patronen en het begrijpen van hoe alles met elkaar verweven is.

Verwondering en Inzichten

Familieopstellingen en Systemisch Werken kunnen levens veranderende inzichten geven. Het gaat verder dan traditionele benaderingen en opent de deur naar begrip en heling op een dieper niveau. De verwondering die we met elkaar ervaren bij elke sessie motiveert mij om deze waardevolle methode te faciliteren.

Ontdek het Zelf op: Vrijdag 8 Februari

Op vrijdag 8 februari bied ik de mogelijkheid om deze bijzondere benadering zelf te komen ervaren. Tijdens onze afspraak, die slechts €30,00 kosten, kun je proeven van de kracht van (familie)opstellingen en systemisch werken. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met deze transformerende methode en de impact ervan op jouw leven te ontdekken.

Bij Individueel IN Balans nodig ik je graag uit om de diepere lagen van jouw systemen te verkennen en de magie van inzicht te ervaren. Ben je eerder geweest ook dan mag je je inschrijven voor een korte sessie deze dag. Bel of stuur een berichtje voor de beschikbare tijdsblokken en kom jou systeem, wens of situatie 3d inzichtelijk maken. 

Scroll naar boven