Healy

Healy Frequentie Therapie

Bij Individueel IN Balans kan alleen een behandeling met de Healy plaats vinden maar ook in combinatie met een van de andere methode’s binnen de IN Balans sessies. Bel 06-14429895 voor de mogelijkheden het maken van een afspraak.

Wil je de Healy in jouw praktijk of thuis gebruiken maar eerst kennismaken voor meer dan 1 behandeling wanneer het jou uitkomt of heb je tijdelijk extra ondersteuning nodig? Dan kan de Healy ook via Individueel IN Balans gehuurd worden, vraag naar de mogelijkheden.

Tevens kan de Healy via Individueel IN Balans aangeschaft worden.
Lees hieronder meer over wat de Healy is en wat hij kan betekenen.

Healy is een gecertificeerd medisch product waarvan de volgende behandelingen officieel zijn erkend: de behandeling van chronische pijnfibromyalgie, skeletpijn, migraine, psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.
Ik zet de Healy ook in bij tal van andere aandoeningen (denk aan rust, balans, concentratie, zelfvertrouwen, conditie, hormonen en leeftijdsgebonden ongemakken). Dit doe ik zowel bij mijn cliënten als privé. Deze toepassingen worden echter (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde.

Speciaal voor deze periode is er een speciaal programma geschreven ter ondersteuning van het immuunsysteem, elke gebruiker krijgt deze cadeau.

Alles in het lichaam heeft zijn eigen trilling of frequentie. De Healy frequentieprogramma’s helpen het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Vergelijk het met je radio. Wanneer je radio niet goed is afgestemd, stoort hij. Zo is het met je lichaam ook.

Een frequentieprogramma bestaat uit vele verschillende frequenties. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequenties ligt echter niet vast. In de Healy zit een sensor die iedere tien seconden analyseert welke frequentie op dat moment nodig is en voor hoe lang. Een behandeling met de Healy is daardoor nooit hetzelfde en geeft iedereen op ieder moment alleen wat hij nodig heeft.

Microstroom behandelingen

Healy heeft een wisselwerking met het lichaam via elektroden, die als armband om de pols, als oorclip of als kleefelektroden worden gedragen. En word bestuurd vanaf de smartphone of tablet.

Bij Individueel IN Balans wordt er met de Resonance gewerkt, dit betekent dat er toegang is tot alle frequentieprogramma. Daarnaast kan er een aura foto en analyse gemaakt worden waarmee het energieniveau op alle programma punten gemeten wordt op de grootste behoefte. Daarnaast kunnen optimalisatiefrequenties worden doorgegeven zonder elektroden. Waardoor er geen contra indicaties zijn voor de behandeling. De foto en de analyse krijgt u per mail opgestuurd.

Tevens is er de mogelijkheid een Healy te huren. Hier staat het basisprogramma op en zijn extra programma’s voor pijn, psyche toegevoegd. Heb jij tijdelijk ondersteuning nodig of zou je zelf een Healy aan willen schaffen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Resultaten

De effectiviteit van de Healy is in twee enquêtes gepeild onder 87 gebruikers die langere tijd met de Healy hebben gewerkt.
In totaal gaf maar liefst 92% van de gebruikers aan een verbetering van symptomen te hebben ervaren. Van deze gebruikers gaf 45% aan een verbetering van symptomen te ervaren. Daarnaast merkte nog eens 29% een lichte verbetering en 18% zelfs een sterke verbetering.
Slechts 8% merkte geen verandering op in de gezondheidstoestand.

Contra-indicaties

Voor de toepassingen van de Healy Resonance, zonder elektroden zijn geen contra-indicaties.

Voor gebruik van de Healy met elektroden zijn er wel contra-indicaties zoals: zwangerschap, epilepsie, hartklachten, pacemakers en andere elektronische implantaten, bloeding en risico op bloeding of embolie, metalen voorwerpen/implantaten in het te behandelen gebied, niet op delen van de huid die behandeld zijn met radiotherapie, die overgevoelig zijn, of bij koorts te gebruiken.

Raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

Aanschaf

Individueel IN Balans is een onafhankelijke distributiepartner van Healy World. Aanschaf via Individueel IN Balans kan via onderstaande link:

https://www.healy.shop/de/partner/?partnername=Lottie

Mocht er iets onduidelijk zijn, of wil je advies neem dan gerust contact met mij op 06-14429895.

Informatie over de verschillende Healy pakketten vind je hier.

Tevens is er een Healy aanwezig welke verhuurd word. Wil jij eens kijken wat het voor je kan betekenen voor je hem aanschaft of in een periode dat je de extra ondersteuning nodig heb? Bel dan ook 06-14429895

NB: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.