Individueel IN Balans verhuisd

Hoe doe je dat eigenlijk altijd blijven vragen en volgen wat je nodig heb en wat je zou willen?

Blijven vragen is altijd mijn advies šŸ™‚

Yes ik ben 1 van de 3% aangenomen kandidaten en ben ik per 1 oktober aan mijn nieuwe uitdaging begonnen. Vragen en open blijven staan voor alle mogelijkheden, creƫert keuzes. En ja zeggen creƫert nog veel meer ?. Hoe word het nog beter als dit?
Zo heel graag wilde ik Maatschappelijk Medewerker Zorg doen en hiermee aan de bak gaan. Nu 5 jaar later mag ik met een team van 27 zij-instromers aan de slag als Gehandicapte Begeleider C en samen de 4 jarige opleiding in 2 jaar doen ?
Alle ontspannende, ontroerende, gezellige en veel veranderende sessies met jullie wil ik niet missen dus Individueel IN Balans blijft gewoon bestaan. Wel sluit de ruimte op de Overlanderstraat haar deuren en ben je voor een sessie van harte welkom bij mijn warme huis ??

Individueel IN Balans verhuisd